Un dels espectacles que s'han pogut veure avui a l'Enre9.

La dansa de Sol Picó i el circ flamenc de Chicharrón, protagonistes del segon dia d’Enre9

El Festival d’Arts en viu es prepara per a viure demà el seu dia més intens

El Festival d’Arts en viu es prepara per a viure demà el seu dia més intens

Els espectacles professionals “Halab”, de la ballarina i coreògrafa Sol Picó, amb la participació d’alumnat de l’Aula de Teatre de Lleida, i “Sin Ojana”, de la companyia andalusa Chicharrón Flamenco, han estat avui els protagonistes de la segona jornada del festival Enre9 i han fet vibrar el públic assistent. El veïnat de La Mariola, Turó de Gardeny i Blocs Joan Carles ha omplert els diferents espais escènics, en una jornada on la dansa i el teatre també han estat protagonistes a les escoles del barri.

L’alumnat de l’escola Magí Morera i Galícia ha obert la jornada pujant a l’escenari amb el recull teatral “Notes de vida”, i la dansa també ha tingut el seu espai en aquest centre amb “Cuál es mi nombre...?” de DA.TE Danza. La companyia granadina també ha posat el punt final al curs de dansa que han impartit a Lleida, amb la masterclass “Un cos a l’Aula”

Els dos passis de “Clap!” del Servei d’Intervenció Socioeducativa Pas a Pas, han arrodonit la segona jornada del festival, que viurà demà el seu dia fort amb una programació més intensa.

Implicació dels establiments de la zona

Aquest any l’Enre9 ha aprofundit en cercar la complicitat de comerços i establiments de la zona, per seguir fomentant la participació de la comunitat al festival. Aquests establiments col·laboradors ofereixen descomptes i promocions durant l'Enre9 i reparteixen xapes del festival a tothom que s'hi acosta. Els diversos establiments estaran identificats amb unes banderoles i les ofertes ja es poden consultar al web del festival, així com en diversos panells informatius situats físicament en els espais del festival.