Els Menairons del Sidral han animat l'Eix Comercial durant el matí.

Arrenca el Parc dels Somriures de la Festa Major de Lleida per a tots els infants i les famílies

Els Camps Elisis és el marc idoni per a realitzar aquestes activitats infantils

El Parc dels Somriures genera activitat des d’avui i fins diumenge

Els Camps Elisis és el marc idoni per a realitzar aquestes activitats infantils

El Parc dels Somriures genera activitat des d’avui i fins diumenge

La Festa Major de Sant Anastasi de la ciutat de Lleida activa des d’avui mateix les activitats, les actuacions, els concerts i totes les accions que s’han programat en l’anomenat Parc dels Somriures, una part de la festa dedicada als més petits i destinada a tota la família.

El Parc dels Somriures ha arrencat avui al matí als Camps Elisis amb els Tocs de Fusta dels Amics d’en Crusó. Es tracta de jocs familiars en una activitat que es replicarà  avui a la tarda, per descobrir i experimentar els autòmats i els seus mecanismes. Una instal·lació interactiva que busca encuriosir tothom i amb el joc com a únic motor de la vintena de jocs de creació pròpia de la col·lecció.

També avui al migdia, els Menairons del Sidral han sortit en cercavila per l’Eix Comercial i el centre de Lleida s’ha omplert d’aquests follets diminuts, simpàtics i juganers. I encara avui, a la una, a l’amfiteatre dels Camps Elisis s’ha pogut gaudir de l’espectacle de la companyia Jimena Cavalletti.

El Parc dels Somriures desplega tota la seva programació durant el cap de setmana.

Demà, dissabte, dia del patró, Sant Anastasi, tant al matí, d’11 a 14 h, com a la tarda, des de les 17 fins a les 20 h, al costat del Palau de Vidre, hi haurà l’actuació de PonentCirc amb tallers i jocs de circ  familiars. Es faran tècniques  aèries, malabars, acroesport, aeroioga i equilibris.

Diumenge, dia 12, a l’amfiteatre dels Camps Elisis, a les 11 h, Sac Espectacles explica El Conte del Marraco. Una història sobre un  petit galliner a l’horta de Lleida, on hi ha nascut el Marraco. Durant l’activitat es fa un llarg viatge amb moltes aventures i misteris per descobrir. Una activitat en què es dona instruccions per a poder donar el xumet al Marraco. Com i quan.

A les 11.45 h també a l’Amfiteatre – Camps Elisis es podrà gaudir de l’acció itinerant de Campi Qui Pugui amb l’espectacle Rats. Unes rates molt divertides envaeixen la ciutat i només un flautista molt especial s’hi pot enfrontar. Una adaptació del flautista d’Hamelin,  on unes rates juguen amb tot allò que es troben pel carrer, seguint els passos del flautista, que les guia des de les alçades.

Encara als Camps Elisis, en sessions de matí d’ 11 h a 14 h i a la tarda de 17 h a 20 h Es farà la Jocs Familiars de fusta,  jocs d’equilibri, d’habilitat, de construcció...

Un any més, el Parc dels Somriures, facilita un espai i unes activitats infantils perquè en gaudeixin les famílies i que són obertes a tota la ciutadania.