La tinent d'alcalde, Carme Valls, les regidores, Jordina Freixanet, Sandra Castro i Rosa Jové, i el president de l'Associació Flama del Canigó de Lleida, Enric Figueres, juntament amb tots els ciclistes que han portat la Flama a la Paeria.

La Flama del Canigó il·lumina la nit de Sant Joan de Lleida

Ha arribat aquest vespre per encendre les fogueres de les entitats, els barris i les partides de la ciutat

La tinent d'alcalde, Carme Valls, ha rebut la flama a la Paeria

Ha arribat aquest vespre per encendre les fogueres de les entitats, els barris i les partides de la ciutat

La tinent d'alcalde, Carme Valls, ha rebut la flama a la Paeria

La Flama del Canigó ha arribat aquest vespre a Lleida per encendre les fogueres de la revetlla de Sant Joan de les entitats, els barris i les partides de la ciutat. La tinent d'alcalde Carme Valls, ha rebut la flama a la Paeria, que s'ha dipositat en un fanalet al pati, on es mantindrà encesa tota la nit.

Valls ha agraït l'esforç a les desenes de voluntaris, ciclistes, entitats esportives i culturals que han portat la flama des del Cim del Canigó i ha destacat la seva col·laboració en participar en "aquest acte col·lectiu i de germanor". El president de l'Associació Flama del Canigó de Lleida, Enric Figueres, al seu torn, també ha donat les gràcies al públic assistent per les seves ganes de rebre la flama i per l'acompanyament als ciclistes a l'arribada a la Paeria. A l'acte també hi han assistit les regidores Jordina Freixanet, Sandra Castro i Rosa Jové.

Després de la recepció a l'Ajuntament, la Flama del Canigó s'ha dirigit a Cappont fins a arribar a la plaça del carrer Sant Joan de Mata. Per últim, s'ha rebut al carrer Hostal de la Bordeta per repartir-la a totes les associacions i col·lectius que ho desitgessin.

L'Associació Cultural Flama del Canigó, que coordina la caravana que porta la flama des del cim del Canigó fins a Lleida des de fa més de 50 anys, ha arribat a la Paeria a les 20.00 h per la carretera C-13, des de Balaguer. A la rotonda que enllaça amb l'avinguda Indústria del Polígon Industrial el Segre (coneguda com a rotonda del Botan) s'hi han unit més ciclistes de clubs esportius de Lleida i vehicles de diverses entitats.

Reforç especial de la Guàrdia Urbana de Lleida

Una quarantena d'agents de la policia local treballaran aquesta nit com a mesura de reforç en control de les revetlles i prevenció d'incendis de contenidors, alguns dels quals de paisà. El reforç del servei s'ha iniciat aquesta tarda amb l'acompanyament de la Flama del Canigó.

Per qualsevol incidència, el cos de policia local està connectat directament amb el cos de Bombers. Igualment, l'empresa Ilnet es veu reforçada amb un camió cisterna per sufocar, si és necessari, algun petit incendi.

L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil és qui revisa les fogueres durant la revetlla.