L’aclamat pianista i compositor Francesco Tristano torna al seu primer amor, la música antiga, al seu darrer àlbum On Early Music.

La música clàssica i l’electrònica s’entrellacen en un espectacle a l’Auditori

Francesco Tristano porta a Lleida un xou que intensifica l’experiència musical

Francesco Tristano porta a Lleida un xou que intensifica l’experiència musical

L’Auditori Municipal Enric Granados acull aquest dijous, 2 de març, a les 20 hores, “On early music A/V show”, l’espectacle que Francesco Tristano que entrellaça la música clàssica, la música electrònica, la videocreació i el disseny d’il·luminació per crear un xou interdisciplinari que intensifica l’experiència musical.

L’aclamat pianista i compositor Francesco Tristano torna al seu primer amor, la música antiga, al seu darrer àlbum On Early Music. Un disc que inclou peces del Renaixement i del Barroc amb obres Girolamo Frescobaldi, Orlando Gibbons, John Bull i del mateix artista.

Inspirat per aquests grans compositors i els seus treballs perdurables, totes les peces incloses són tonalment i melòdicament complementàries, i mentre que algunes han estat reproduïdes fidelment, altres s’han reelaborat i reinterpretat. On Early Music, de fet, no és només un merescut i apropiat homenatge al repertori, les obres reben també un toc fresc i contemporani, gràcies a les habilitats de producció, el domini de l’estudi i el bon ull de Tristano per als detalls.

Aquest concert proposa un viatge al passat des del present: obres per a teclat dels segles XVI i XVII interpretades al piano i combinades amb noves composicions, amb tocs contemporanis, escrites pel mateix Francesco Tristano.

Les entrades (15 € general / 13,5  € Amic/Amiga de LaTemporada) es poden comprar a les taquilles de l'Auditori Municipal Enric Granados, Teatre Municipal de l'Escorxador i al web de LaTemporada Lleida.

Cal recordar el descompte d’Amic/Amiga de LaTemporada amb què es podrà gaudir d’un 10% de descompte a tots els espectacles de la programació municipal d’arts escèniques. Amb els abonaments 3 i 5 també es pot aconseguir fins a un 25% d’estalvi entre 36 espectacles, així com triar la millor localitat.

A més, els estudiants de música, teatre i dansa que siguin menors de 20 anys es poden aplicar el 50% de descompte fent aquest tràmit online.