Imatge de la reunió de la tinenta d'alcaldia amb els agents rurals.

La Paeria donarà continuïtat al conveni amb els Agents Rurals per la gestió de la fauna cinegètica a l'Horta

La primera tinent d'alcalde, Begoña Iglesias, ha agraït la tasca que desenvolupen, en una trobada amb els seus responsables a Lleida

 

La primera tinent d'alcalde, Begoña Iglesias, ha agraït la tasca que desenvolupen, en una trobada amb els seus responsables a Lleida

 

La primera tinent d’alcalde i regidora d’Agenda Urbana, Begoña Iglesias, va mantenir divendres una trobada amb el director dels serveis territorials d’Interior a Lleida,  Xavier Garròs, i amb el cap de l’Àrea Regional dels Agents Rurals a Lleida, Llorenç Ricou, en el marc de la comissió de seguiment del conveni entre la Paeria i els Agents Rurals per a la gestió de la fauna cinegètica a l’Horta de Lleida.

Durant la trobada es van analitzar les tasques que s'han dut a terme en aquest àmbit i es van repassar les compres de material necessàries, que assumeix l'Ajuntament. 

Iglesias ha destacat que la voluntat de la Paeria és donar continuïtat al conveni mitjançant la seva pròrroga, ja que la col·laboració amb els agents rurals està sent molt positiva, i els hi ha agraït la tasca feta. 

El departament d’Interior pot autoritzar caceres a l’Horta de forma excepcional quan l’elevada densitat o abundància d’alguna espècie de caça ocasioni danys. Segons el conveni, l’Ajuntament ha de facilitar al cos d’Agents Rurals el material necessari i els agents s’encarreguen, per la seva banda, de dur a terme les actuacions de control i captura de la fauna cinegètica i exòtica que provoca danys a l’agricultura, les instal·lacions o accidents de trànsit dins de la zona de seguretat de caça de l’Horta de Lleida.