La Paeria finalitza les obres del nou tram de carril bici a l’avinguda Alcalde Rovira Roure.

La Paeria finalitza les obres del nou tram de carril bici a l’avinguda Alcalde Rovira Roure

També s’ha millorat l’accessibilitat al transport públic amb una nova plataforma de bus i una vintena de places per a aparcament de bicicletes

També s’ha millorat l’accessibilitat al transport públic amb una nova plataforma de bus i una vintena de places per a aparcament de bicicletes

La Paeria ha finalitzat aquesta setmana les obres de construcció d’un nou tram de carril bici a l’avinguda Alcalde Rovira Roure, concretament en el tram situat entre el Passeig de l’Onze de Setembre i el Gran Passeig de Ronda, al barri  de Joc de la Bola-Camp d'Esports.

Es tracta d’un tram de 397 metres de longitud, on s’ha habilitat el carril bici bidireccional i segregat de la calçada. Aquest nou tram de carril bici segregat de la vorera substitueix el que hi havia a l’altra banda de Rovira Roure compartit amb la vorera, millorant així la seguretat viària en un espai de pas on hi ha l’hospital Santa Maria i l’escola Pràctiques II. També s’ha millorat l’accessibilitat al transport públic amb una nova plataforma de bus i una vintena de places per a aparcament de bicicletes.

Aquests treballs formen part del projecte d’Implantació de Zones de Baixa Emissió (ZBE) i actuacions per a un canvi de model de ciutat a Lleida, i compta amb finançament dels fons europeus Next Generation EU, dins del de Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR) del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana.