Es pot fer la sol·licitud fins al 7 de juny.

La Paeria habilita el servei de transport per desplaçar persones amb mobilitat reduïda als col·legis electorals per a les eleccions europees

Es pot fer la sol·licitud fins al 7 de juny per telèfon o bé omplint un formulari en línia

Es pot fer la sol·licitud fins al 7 de juny per telèfon o bé omplint un formulari en línia

Fins el proper dia 7 de juny, l’Ajuntament de Lleida recull la sol·licitud de serveis de transport esporàdic per a totes  aquelles persones que tinguin dificultats de mobilitat o limitacions físiques que requereixin d’un servei de transport adaptat, servei de taxi, i /o de voluntariat, per desplaçar-se als col·legis electorals, el proper dia 9 de juny, amb motiu de les eleccions al Parlament Europeu.

Pot demanar aquest servei qualsevol persona que resideixi i estigui empadronada a la ciutat de Lleida i sempre ha de ser per desplaçar-se dins del municipi. La reserva s’ha de fer trucant al telèfon 973249090 o a través del tràmit en línia  T’ajudem a anar a votar  que es pot trobar a la pàgina web de La Paeria. 

Aquest servei és gratuït per a totes les persones que ho demanin, sempre que compleixin els requisits abans esmentats. Les sol·licituds es poden tramitar fins el 7 de juny, a les 12 del migdia.

Aquesta actuació, que es fa amb el suport dels voluntaris de Protecció Civil, forma part de les accions que realitza l’Ajuntament de Lleida, a través de l’àrea d’atenció a les persones amb discapacitat, per tal de fomentar la participació i l’exercici dels drets de tota la ciutadania.