Valls i Francisco han mantingut avui una trobada a la seu de la regidoria de Bon Govern.

La Paeria i Localret col·laboraran per impulsar l’aplicació de la Intel·ligència Artificial als Serveis Socials

L’Ajuntament de Lleida se sumarà al projecte de la Taula del Tercer Sector per avançar en aquest àmbit, juntament amb els ajuntaments de Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat

L’Ajuntament de Lleida se sumarà al projecte de la Taula del Tercer Sector per avançar en aquest àmbit, juntament amb els ajuntaments de Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat

L’Ajuntament de Lleida se sumarà al projecte per avançar en l’aplicació de la Intel·ligència Artificial en l’àmbit dels Serveis Socials, que impulsen la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social i el consorci Localret, juntament amb els ajuntaments de Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat.

La tinenta d’alcalde de l’àrea de Bon Govern, Carme Valls, ha mantingut avui una trobada amb el director general de Localret, Andreu Francisco, amb l’objectiu d’avançar en aquest i d’altres projectes tecnològics. La Paeria ja va ser pionera en adherir-se l’any 2022 a l’Agenda digital dels municipis de Catalunya, ha destacat Valls.

“Aquest govern té el ferm compromís d’avançar en la digitalització de l’administració per a fer-la mes propera, i, com diu el PAM, avançar, implantar i facilitar eines digitals d’innovació social, que ens permetin interactuar amb els projectes de ciutat aprofitant tots els avantatges que permet i ofereix la tecnologia, a més de contribuir a la superació de la bretxa digital”, ha assenyalat.

Durant la trobada també s’han abordat altres qüestions vinculades a l’ús de les eines tecnològiques en l’àmbit de l’administració, serveis de ciberseguretat i seguretat ciutadana, entre d’altres.

Localret és un consorci format per administracions locals de Catalunya amb la missió d’acompanyar als ajuntaments en el procés de transformació com a municipi digital.