La Paeria inicia demà les portes obertes a les Escoles Bressol Municipals.

La Paeria inicia demà les portes obertes a les Escoles Bressol Municipals

Les jornades tindran lloc demà, el dia 18 i el 24 d’abril a partir de les 17 hores

Les jornades tindran lloc demà, el dia 18 i el 24 d’abril a partir de les 17 hores

L’Ajuntament de Lleida inicia demà les jornades de portes obertes de les Escoles Bressol Municipals, una iniciativa que pretén obrir aquests centres educatius a totes les famílies amb nens i nenes petites. Les properes sessions tindran lloc el demà, el 18 i el 24 d’abril en horari de 17 a 18.30 h.

L'objectiu de les portes obertes és donar a conèixer les escoles i els seus equips docents a les famílies que volen matricular els seus infants de 0 a 3 anys per al curs 2024-25.

Durant les portes obertes els docents acompanyen les famílies per un recorregut on es mostren les aules, el menjador, el pati i tots els espais educatius del centre. Es tracta de tenir un primer contacte amb els equips docents on les famílies poden fer preguntes sobre el servei -horaris, acollida, preus- i sobre el projecte educatiu -activitats, sortides, ambients d'aprenentatge, participació de les famílies, treball d'hàbits i rutines.

Cal demanar cita prèvia a les portes obertes de les escoles Bressol de Llívia (973 238410), Magraners (973 211806) i Sucs (973 748415). L’escola Bressol de Raimat ofereix enguany visites personalitzades. Cal trucar per concretar dia i hora al 973 72 42 37. Cal destacar que l’Escola Bressol de Raimat és l'única bressol municipal que ofereix un innovador projecte d’immersió anglès-català, té grups molt reduïts i està situada en un entorn privilegiat envoltat de natura.

L’Ajuntament de Lleida anima totes les famílies lleidatanes a conèixer la xarxa d'escoles bressol municipals per la qualitat del seu projecte educatiu i la professionalitat dels seus equips.

Més informació al web educacio.paeria.cat, correu electrònic escolesbressol@paeria.cat o el telèfon 973 700618.