La regidora Anna Miranda ha visitat l'entitat FeSalut.

La regidora de Salut Pública visita FeSalut

La Paeria col·laborarà en l’organització del Dia Mundial de l’ICTUS

La Paeria col·laborarà en l’organització del Dia Mundial de l’ICTUS

La regidora de Salut Pública de l’Ajuntament de Lleida, Anna Miranda, ha visitat les dependències de FeSalut acompanyada de la presidenta i la coordinadora de l’entitat, Carme Monsó i Annabel Valls, respectivament.

En el decurs de la trobada, la regidora Miranda ha pogut conèixer de primera mà el dia a dia d’aquesta entitat que és referent de les associacions de salut de Lleida. També ha visitat les instal·lacions. Anna Miranda ha garantit la col·laboració de la Paeria en l’organització del Dia Mundial de l’ICTUS, al mes d’octubre.

FeSalut es va fundar l’any 1999. Actualment, és una associació coordinadora de referència a les comarques lleidatanes amb un projecte adreçat a altres associacions, entitats, federacions i fundacions i a totes les persones de Lleida i província afectades per algun tipus de malaltia, també pels seus familiars.

Un dels principals objectius de FeSalut és la coordinació d’activitats de promoció i estímul de la salut com ara promoure estils de vida saludables per evitar situacions de risc. A més, treballen per assessorar, orientar i donar suport a les entitats, fomentar el coneixement entre i fer costat a les iniciatives que sorgeixin per donar resposta a la millora de la situació de les persones amb algun tipus de malaltia i economitzar recursos.