La UE Gardeny i La Descomunal recullen una cinquantena de botes de futbol de segona mà.

La UE Gardeny i La Descomunal recullen material esportiu per compartir-lo amb nens i nenes del club

La recollida de material esportiu s'ha concretat amb una cinquantena de botes de futbol de segona mà, canelleres o guants de porter, per fer-lo arribar a famílies amb menys recursos.

La recollida de material esportiu s'ha concretat amb una cinquantena de botes de futbol de segona mà, canelleres o guants de porter, per fer-lo arribar a famílies amb menys recursos.

La UE Gardeny i La Descomunal han fet la seva primera campanya de recollida de material esportiu per poder-lo compartir amb nens i nenes del club amb menys recursos. La iniciativa ha permès recollir una cinquantena de botes de futbol de segona mà, així com altres materials, com canelleres i guants de porter, gràcies a la participació dels veïns i veïnes de la ciutat. La campanya, que es va fer a finals d'any, va tenir cinc punts de recollida: l’Escola Ilerna, el Centre Cívic de la Mariola, l’Escola Maristes Montserrat, la Fundació Verge Blanca i l’Institut Joan Oró.

Les dues entitats impulsores han fet una valoració molt positiva de l’acció, ja que aquesta permetrà que els nens i nenes més vulnerables del club puguin gaudir del seu esport preferit amb les mateixes condicions que la resta de companys i companyes.

La Descomunal és la Comunalitat Urbana de Lleida que està en marxa a la Zona09, de la Mariola, Turó de Gardeny i Blocs Joan Carles, a més dels barris més propers. El seu treball es focalitza en la creació de xarxes i espais d’ajuda mútua, d’oportunitats laborals i de desenvolupament econòmic. Per posar-ho en pràctica, s’ha estructurat en tres àmbits d’actuació: el cultural – xarxa Enre9, l’esportiu – xarxa Remou i el d’inserció laboral de joves – xarxa Enter, amb la companyia teatral La Baldufa, la UE Gardeny i la Fundació Champagnat, com a referents de cadascuna, juntament a un ampli teixit d’entitats de la zona i la Paeria.

La recollida de material esportiu és una de les activitats impulsades a través de la xarxa Remou que, entre altres propostes, promou rutes saludables, l’enfortiment de la base de la UE Gardeny i l’impuls d’un gimnàs al barri.