'M.A.R.E.' és el primer espectacle de Maria Santallusia amb la seva nova companyia La Romancera Teatre.

LaTemporada Lleida exhaureix entrades per a l’espectacle M.A.R.E.

El Teatre Municipal de l’Escorxador acull diumenge aquesta proposta musical i de teatre d'objectes pensat per a la primera infància i les seves famílies

El Teatre Municipal de l’Escorxador acull diumenge aquesta proposta musical i de teatre d'objectes pensat per a la primera infància i les seves famílies

LaTemporada Lleida ha exhaurit les entrades per a l’espectacle M.A.R.E. que arriba aquest diumenge, a les 12 hores, al Teatre Municipal de l’Escorxador. Maria Santallusia protagonitza aquest espectacle musical i de teatre d’objectes pensat per a la primera infància i les seves famílies.

La mare prepara amb il·lusió l’habitació del nadó que espera. Dins d’aquest entorn apareix un ocellet cantaire que farà que tot s’encomani de la seva melodia i la música, com un fil infinit no deixarà de sonar. Així comença un viatge d’il·lusions, d’aprenentatges, d’emocions, de descobertes i… de cançons. Imaginant com serà la seva criatura, ella mateixa també es redescobrirà.

La música de La Flauta Màgica de W.A.Mozart acompanya el públic en aquest trajecte tan íntim.

La Romancera Teatre

L'actriu i creadora Maria Santallusia es va llicenciar en l'especialitat de Teatre Musical per l'Institut del Teatre de Barcelona. Després de la seva trajectòria amb Egos Teatre i altres companyies (ha treballat a l'Auditori de Barcelona, al Teatre Nacional de Catalunya i al Teatre Lliure) comença un nou camí en solitari per redescobrir-se com artista i posar en pràctica diferents disciplines que l'apassionen: el cant, la música, els titelles i la bellesa plàstica. 'M.A.R.E.' és el seu primer espectacle, sempre creant complicitats amb altres artistes.