El consell d'administració de l'Empresa Municipal d'Agenda Urbana ha donat avui el seu vistiplau a l'adquisició d'un local situat a la planta baixa de l'edifici del carrer Cavallers 10-12.

L'Empresa Municipal d'Agenda Urbana ampliarà l'espai d'atenció al públic al carrer Cavallers

El consell d'administració ha aprovat avui l'adquisició d'un local al mateix edifici on hi té la seu per un import de 120.000 euros

El consell d'administració ha aprovat avui l'adquisició d'un local al mateix edifici on hi té la seu per un import de 120.000 euros

El consell d'administració de l'Empresa Municipal d'Agenda Urbana ha donat avui el seu vistiplau a l'adquisició d'un local situat a la planta baixa de l'edifici del carrer Cavallers 10-12, per un import de 120.000 euros.

La resta de l'edifici ja era propietat de l'empresa, que d'aquesta manera disposarà de més espai a peu de carrer per a poder ampliar l'atenció al públic en matèria de rehabilitació d'habitatges, descongestionant el local contigu, a més de facilitar la gestió comunitària del mateix edifici.

D'altra banda, durant la sessió també s'ha aprovat l'actualització de les tarifes per l'ocupació de la finca de l'antiga Hípica per acollir d'activitats recreatives i espectacles, com ara circ, carpes i altres esdeveniments, fora dels períodes de festes majors. Fins ara es contemplaven tarifes amb períodes fins a cinc dies, quinze dies i un mes i ara es modifica el període més curt, ampliant-lo fins a set dies, amb un preu de lloguer que queda fixat en 2.000 euros. El cost dels períodes de quinze dies i un mes és de 3.000 i 6.000 euros, respectivament.