<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/les-escoles-bressol-publiques-de-lleida-reben-522-preinscripcions-pel-curs-escolar-2024-25>>.

Les escoles bressol públiques de Lleida reben 522 preinscripcions pel curs escolar 2024/25

L’oferta pública de places d’escola bressol a la ciutat ha estat enguany de 518 places

L’oferta pública de places d’escola bressol a la ciutat ha estat enguany de 518 places

Les escoles bressol públiques de Lleida han rebut un total de 522 preinscripcions per al curs escolar 2024/25, relatives a les 16 centres municipals de l’Ajuntament de Lleida i la llar d’infants pública La Faldeta, que depèn del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. L’oferta pública de places ha estat enguany de 518 places.

Del total de sol·licituds de preinscripcions rebudes, 338 s’han realitzat a través d’internet i 134 de manera presencial -39 sol·licituds s’han gestionat directament a les escoles bressol i 95 a la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Lleida. Enguany, com a novetat, s’ha portat a terme un servei de suport a les preinscripcions des de les escoles bressol de Balàfia, La Mitjana i Albarés.

El regidor d’Educació, Xavi Blanco, ha destacat que les Escoles Bressol Municipals són un símbol de l’aposta per l’educació que realitza l’Ajuntament de Lleida.

El proper 29 de maig es publicaran les llistes de sol·licituds baremades. El període de matriculació serà del 11 al 25 de juny ambdós inclosos que es podrà fer presencialment a la Regidoria d’Educació, C/ Bisbe Torres 2 demanant cita prèvia o bé en línia.

A partir del dia 8 de juliol s’habilitarà el tràmit per les noves llistes  per a matricula viva.

Més informació https://ebressol.paeria.cat