L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha presidit la concentració silenciosa a la Plaça Paeria.

Lleida se solidaritza amb la comunitat ucraïnesa

Concentració silenciosa a la plaça de la Paeria com a mostra de suport a Ucraïna, coincidint amb l’aniversari de l’inici de la invasió.

Concentració silenciosa a la plaça de la Paeria com a mostra de suport a Ucraïna, coincidint amb l’aniversari de l’inici de la invasió.

L'Ajuntament de Lleida ha convocat una concentració silenciosa amb motiu del primer aniversari de la invasió de Rússia a Ucraïna. El paer en cap, Miquel Pueyo, acompanyat de la Corporació Municipal i de l'Associació d'Ucraïnesos de Lleida ha presidit l’acte en solidaritat amb la població ucraïnesa.

A l'inici de la concentració, l'alcalde ha traslladat una salutació especial i una abraçada solidària a la comunitat ucraïnesa de Lleida:" El vostre país està en el cor de tots i totes nosaltres", ha assenyalat.

En representació de la ciutat i de la societat lleidatanes, l'alcalde ha traslladat el suport a la lluita per la supervivència i la llibertat de les persones que estan patint els efectes de la guerra.

TALL DE VEU , alcalde Miquel Pueyo

Han assistit a la concentració l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, i la resta de membres de la Corporació Municipal. S’ha convidat també a assistir-hi a representants d’entitats com, la Coordinadora d’ONGD Lleida, Aturem les guerres, Creu Roja de Lleida i APIP-ACAM.

El conflicte bèl·lic ha deixat 18.955 víctimes civils i més de vuit milions de persones refugiades, segons dades de les Nacions Unides.