Marijn van den Berg rep el Premi de la Ciutat de Lleida de mans de l'alcalde Larrosa.

Marijn van den Berg guanya la 4a etapa de la Volta a Catalunya amb arribada al centre de Lleida

Tadej Pogačar de l’UAE Team Emirates, referma el seu lideratge general a la cursa

La difusió de la Volta ha esdevingut un aparador d’imatges aèries de la ciutat de Lleida arreu del món

L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, acompanyat del regidor d’Esports de La Paeria, Jackson Quiñónez, ha assistit  a l’arribada de la 4a etapa de la Volta Ciclista a Catalunya amb el punt de meta al carrer Príncep de Viana de Lleida. L'etapa l'ha guanyat  el ciclista Marijn van den Berg de l’EFprocycling en un sprint multitudinari q a gran velocitat. A la classificació general, Tadej Pogačar de l’UAE Team Emirates, referma el seu lideratge a la cursa.

L’alcalde Larrosa que ha lliurat el Premi de la Ciutat de Lleida a Marijn van den Berg, ha rebut el cartell de l’actual edició de la prova catalana de la mà del president de la Volta Ciclista a Catalunya, Rubèn Peris.

La 103 Volta Ciclista a Catalunya, que ha tornat avui a la ciutat de Lleida després d’onze anys, va començar el 18 de març i finalitzarà el diumenge 24 de març, a l’emblemàtic Circuit de Montjuïc de Barcelona, després d’haver traçat un recorregut de set etapes per tot el territori català.

Després de l’exhibició viscuda en la passada edició entre l’estrella Primoz Roglic i el campió del Món Remco Evenepoel, aquest any encapçala la llista de participants l’eslovè Tadej Pogacar. El doble vencedor del Tour de França ha debutat a la Volta Ciclista Catalunya 2024 amb un èxit notable. L’acompanyen guanyadors del Tour de França com Egan Bernal o Geraint Thomas o el nord americà Sepp Kuss, guanyador de la passada edició de la Vuelta a España.

La Volta és una prova consolidada a l’elit de les proves ciclistes i genera interès mediàtic a nivell mundial. Compta amb una cobertura que arriba a 190 territoris de tot el món gràcies a la difusió de 36 televisions i plataformes digitals i 3 agències de notícies. En el temps d’arribada i fins al lliurament dels premis, la difusió de la volta ha esdevingut un aparador d’imatges aèries de la ciutat de Lleida arreu del món

A Europa la Volta es pot seguir a 54 països diferents gràcies a la senyal d’ Eurosport. La presència de la cursa a més a més, arriba a tots els continents gràcies a les retransmissions diàries d’operadors d’arreu del món.