Les tinentes d'alcalde, Begoña Iglesias i Cristina Morón, amb el gerent de l'EMAU, Samuel de la Fuente, i Montse Garriga, treballadora.

Millora de les instal·lacions de l'EMAU del dipòsit de vehicles i de l'oficina de la plaça de Blas Infante

Les tinentes d’alcalde Begoña Iglesias i Cristina Morón han visitat els treballadors i treballadores de l'EMAU (Empresa Municipal d'Agenda Urbana de Lleida).

Les tinentes d’alcalde Begoña Iglesias i Cristina Morón han visitat els treballadors i treballadores de l'EMAU (Empresa Municipal d'Agenda Urbana de Lleida).

Les tinentes d'alcalde Begoña Iglesias i Cristina Morón han visitat aquest matí el personal de l'EMAU (Empresa Municipal d'Agenda Urbana de Lleida) del Dipòsit Municipal de Vehicles i de l'oficina de la plaça Blas Infante. A la trobada hi ha assistit també el gerent de l'EMAU, Samuel de la Fuente.

Durant la visita al Dipòsit, les tinentes, juntament amb el gerent i els responsables de zona blava, grua i dipòsit municipal han pogut comprovar l'estat de les instal·lacions, que tenen previst millorar de cara al futur, juntament amb les de l'oficina de la plaça Blas Infante, i també han pogut veure de primera mà el funcionament d'un dels vehicles de lectura de matrícules, el nou sistema de control de la zona blava que s'ha incorporat recentment.

A l'oficina de la plaça Blas Infante, les tinentes han saludat tot el personal de l'oficina, passant per les administratives i responsables d'atenció al públic, fins als i les vigilants, els operaris de manteniment i l'informàtic. Iglesias i Morón també han donat la benvinguda a dos noves vigilants de l'oficina, recentment incorporades, i han pogut provar amb el gerent de l'EMAU la màquina de parquímetre que tenen instal·lada de mostra per poder fer proves i millorar la seva funcionalitat.

"La representació femenina és important en aquest sector", ha afirmat Begoña Iglesias, durant la salutació i benvinguda a les noves vigilants. Cristina Morón, per altra banda, també ha destacat la feina de mediació que sovint han de dur a terme quan fan la seva feina. Totes dos s'han interessat pel dia a dia dels treballadors i treballadores i per les dificultats recurrents a les quals s'exposen quan realitzen la seva tasca.