Concert de djembés i mostra de dansa senegalesa.

Música, circ, dansa i teatre fan bullir de cultura la Zona 09 en el dia fort del Festival Enre9

Massiva afluència del veïnat de la Mariola, Turó de Gardeny i Blocs Joan Carles, i també de la resta de barris de Lleida, que vibren amb el segon Festival d’Arts en Viu

Massiva afluència del veïnat de la Mariola, Turó de Gardeny i Blocs Joan Carles, i també de la resta de barris de Lleida, que vibren amb el segon Festival d’Arts en Viu

L’Enre9 ha viscut una jornada de dissabte multitudinària, amb espais plens a vessar per veure una proposta variada d’espectacles, on la música ha tingut un paper destacat. Des de l’itinerant “El carrer és nostre” passant pel Gospel de l’Associació Paz Esperanza y Solidaridad, i continuant amb els djembés i la dansa senegalesa o la rumba, els caixons i els garrotins, la gent de Lleida ha gaudit d’un menú musical variat, que al vespre tanquen Alu Spear i Cash Music Records.

Al matí Dancescape i l’alumnat de l’Escoleta d’Arts han protagonitzat una exhibició de dansa urbana en uns Jardins 1 de maig consolidats com a espai principal d’un Enre9 massiu. En aquest espai també han tingut una gran acollida l’itinerant “Que peti la plaça!” de Xip Xap i, a la tarda “La faula de l’esquirol” de la Baldufa, així com els diversos espais fixos que han fet les delícies de tothom. La canalla ha gaudit amb els jocs dels “Xics del Xurrac”, el carrusel Nautilus, la Reserva Art Truck o el Bibliojardí i Ludojoc.

El circ amb “Chouf les ciel” i l’espectacle de foc dels diables de Lleida posa el colofó a la penúltima jornada de l’Enre9, que per aquest diumenge ha reservat un ampli ventall de propostes culturals per posar el punt final a la seva segona edició. Per a més informació, podeu consultar-ne el programa aquí.