Rècord de participació a la Cursa de la Dona Nayox 2024.

Rècord de participació a la Cursa de la Dona Nayox 2024

Més de 2.300 persones inscrites han participat d’aquest esdeveniment esportiu de ciutat

Fèlix Larrosa: “Lleida ha de ser una ciutat inclusiva i, especialment, igualitària”

Més de 2.300 persones inscrites han participat d’aquest esdeveniment esportiu de ciutat

Fèlix Larrosa: “Lleida ha de ser una ciutat inclusiva i, especialment, igualitària”

La 10ena edició de la Cursa de la Dona Nayox 2024 ha batut enguany rècord de participació amb més de 2.300 persones inscrites. L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, acompanyat del regidor d’Esports, Jackson Quiñonez, han assistit al tret de sortida d’aquesta festa atlètica juntament amb els organitzadors.

El paer en cap ha destacat la motivació solidària d’aquest esdeveniment, que destina part de la seva recaptació a la investigació contra el càncer. “Lleida ha de ser una ciutat inclusiva i, especialment, igualitària”, ha conclòs Larrosa.

L’edició d’enguany ha començat, com és tradicional, amb un escalfament amb una sessió de ball i amb la participació dels Castellers de Lleida a la canalització del Riu Segre. La cursa ha anat discorrent per la ciutat tot gaudint d’activitats de dinamització amb batucades i activitats diverses.

L’esdeveniment destaca pel seu vessant solidari ja que la cursa destina una part de la seva recaptació a la  Beca Marta Santamaria. Una iniciativa privada que neix per continuar la lluita contra el càncer de mama que va emprendre Marta Santamaria i per retre un homenatge a totes les dones anònimes que, com ella, van lluitar però no van poder vèncer la malaltia.

La cursa de la Dona – Nayox organitzada per GoGoRunners Club, amb el suport de l'Ajuntament de Lleida i Nayox com a patrocinador principal.