Taller infantil del Museu de l’Aigua per celebrar la primavera..

Taller infantil del Museu de l’Aigua per celebrar la primavera

Els infants participants han creat un relleu amb materials naturals, com fulles, pinyes i flors. El taller s’ha fet aquest dimecres, en el marc del dia Mundial de l’Aigua

Els infants participants han creat un relleu amb materials naturals, com fulles, pinyes i flors. El taller s’ha fet aquest dimecres, en el marc del dia Mundial de l’Aigua

El Museu de l’Aigua de Lleida ha realitzat aquest dimecres un taller per a infants de 5 a 8 anys en el qual s’ha construït un quadre en relleu amb cartró, llana i elements vegetals. L’objectiu del taller ha estat fomentar la creativitat dels infants i l’ús de materials naturals, com ara fulles, branques d’arbres i arbustos, pinyes i flors de temporada, recollits al jardí del museu pels mateixos infants. Cadascú ha fet la seva pròpia composició i posteriorment entre tots s’ha fet un mural col·lectiu que decorarà uns dies la recepció del museu. Quinze infants, amb els seus acompanyants, han participat en el taller que s’ha fet a les mateixes instal·lacions del Museu.

El taller s’emmarca en les activitats del Dia Mundial de l’Aigua, que enguany s’ha celebrat amb el lema “Aigua per a la pau”. Una de les propostes educativa de l’ONU per treballar la pau, el treball conscient i la sostenibilitat és un mandala, que els infants han pogut començar. Durant aquest dies es poden aconseguir més mandales a la recepció del museu.

S’ha de recordar que diversos espais que integren el Museu de l’Aigua obren aquests dies de Setmana Santa. En concret, ho farà el Museu de l’Aigua (Campament de la Canadenca), de divendres a diumenge, d’11 a 14 h; el Dipòsit de l’Aigua, de divendres a diumenge, d’11 a 14 h, i el Molí de Sant Anastasi, el divendres i el diumenge, d’11 a 14 h.