Un moment de la trobada d'avui amb el sindicat.

Trobada institucional de l’alcalde Fèlix Larrosa amb el secretari general d’UGT Lleida, José Luis Aguilà

La reunió ha tingut com a objectiu tractar la col·laboració sobre qüestions de ciutat, com el Pacte Social

La reunió ha tingut com a objectiu tractar la col·laboració sobre qüestions de ciutat, com el Pacte Social

El paer en cap, Fèlix Larrosa, i la tinent d’alcalde de Bon Govern, Carme Valls, han mantingut avui una reunió institucional amb el secretari general d’UGT Lleida, José Luis Aguilà.

La trobada ha tingut com a objectiu posar en comú actuacions d’interès conjunt tant per a la Paeria com per al sindicat, com és el desenvolupament del Pacte Social.

“Un dels objectius que ens hem fixat en aquest mandat és avançar en una ciutat justa i igualitària, on els treballadors i treballadores es veuen reconeguts i per dur a terme aquest projecte de la ciutat justa la UGT és un soci preferent”, ha afirmat Larrosa, qui ha destacat la importància de “generar complicitats i espais d'acord” en els diferents projectes.

“Hem parlat de temes de ciutat que per nosaltres són molt importants i que fan referència al sou diferit que tenen els lleidatans i lleidatanes. Com a organització sindical hem vist una actitud molt receptiva”, ha destacat Aguilà. El sindicat té voluntat d’implicar-se en el funcionament de la ciutat, ha afegit.