L'alcalde, Miquel Pueyo, ha saludat els congressistes i expositors de Porciforum 2023.

Un miler de congressistes assisteixen al Congrés i a la Fira Porciforum, a la Llotja

Durant dos dies, Lleida acull una de les cites més importants del sector ramader internacional

Durant dos dies, Lleida acull una de les cites més importants del sector ramader internacional

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, acompanyat del president del Consell Rector del Centre de Negocis i Convencions, (CNC), Paco Cerdà, i de la directora creativa del Grupo de Comunicación Agrinews, Marie Pelletier, han visitat avui el primer dia del Congrés Porciforum que es realitza al Palau de Congressos – La Llotja.

Durant dos dies, un miler de congressistes, assisteixen a aquesta convocatòria que també desplega una fira professional amb 35 estands. L’alcalde ha pogut saludar els tècnics i representants participen a la jornada d’avui i ha remarcat  “el valor de l’activitat congressual agro-ramadera com a dinamitzadora socioeconòmica per excel·lència, no només per a la ciutat de Lleida, sinó també per a la resta del territori i perquè ens consolida com a referència en el sector porcí”.

Porciforum, ara al març, i Nutriforum, a l’abril, són dos congressos de referència internacional del sector ramader, que reuneixen en total uns 1500 professionals i tècnics del sector porcí, així com a experts i científics de reconegut prestigi relacionats amb la nutrició i la salut animal.

Des de l’any 2017 el Grupo de Comunicación Agrinews aposta pel Palau de Congressos - La Llotja de Lleida per a realitzar aquesta convocatòria dirigida al sector porcí i al sector de l’alimentació animal.

Porciforum i Nutriforum esdevenen la cita més important del sector ramader internacional i sotmeten a debat i difusió les noves tendències i les claus de futur en la producció porcina i en la nutrició animal amb la participació de reconeguts experts en aquestes matèries.