Exposició d'una trentena de cartells que Roig Nadal va elaborar per participar en diferents concursos durant el període de 1947 al 1991.

Visita comentada el dilluns 8 de juliol a l’exposició de cartells de Miquel Roig Nadal

L’activitat és a les 19 h, a la Sala d’Exposicions de l’Ajuntament de Lleida, i anirà a càrrec de Miquel Roig Menéndez, fill de l’artista lleidatà

L’activitat és a les 19 h, a la Sala d’Exposicions de l’Ajuntament de Lleida, i anirà a càrrec de Miquel Roig Menéndez, fill de l’artista lleidatà

La Regidoria de Cultura ha preparat per aquest dilluns, dia 8 de juliol, una visita comentada a l’exposició de cartells de la Festa Major de Lleida de Miquel Roig Nadal. L’activitat anirà a càrrec de Miquel Roig Menéndez, fill de l’artista lleidatà, que explicarà sobre la tècnica que utilitzava el seu pare a l’hora de crear, i algunes anècdotes personals. La visita és gratuïta i començarà a les 19 h (durada 1 h. aprox.). Per assistir-hi, no cal fer inscripció prèvia. La Sala d’Exposicions de l’Ajuntament de Lleida acull fins al 18 d’agost aquesta mostra, que homenatja l’il·lustrador i activista cultural lleidatà.

És una exposició que recull una trentena de cartells que Roig Nadal va elaborar per participar en diferents concursos durant el període de 1947 al 1991. Entre d'altres, s’hi pot trobar els que va presentar al concurs de la Festa Major de Maig de Lleida o alguns exemplars referents que va preparar per al concurs de la Fira agrària de Sant Miquel.

L’exposició ha estat produïda conjuntament per la Paeria i la família de l’artista Roig Menéndez, després que el 2023 fes cent anys del seu naixement. Hi col·labora en la mostra la Fundació Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida.

Horari de la Sala d’Exposicions de l’Ajuntament de Lleida

“La Festa Major de Roig Nadal. Exposició de cartells. Lleida, 1947-1991)" es pot visitar per lliure a la Sala d’Exposicions de l’Ajuntament de Lleida, ubicada a l'edifici del casino Principal (av. de Blondel, 40). Aquest espai està obert de dimarts a divendres, de 17 a 20 h; els dissabtes, d’11 a 14 h i de 17 a 20 h, i els diumenges i festius, d’11 a 14 h (els dilluns, tancat). Dia 15 d'agost romandrà tancat.

Més informació sobre Miquel Roig Nadal