Seu electrònica

Porta d’entrada a tota la informació pública, els tràmits i els serveis municipals que oferim a través d’Internet.

Des d’aquí pots accedir al conjunt de tràmits i gestions que posem al teu abast a través de la seu electrònica. A més hi trobaràs la normativa, el tauler d’anuncis, l’oferta pública d’ocupació, la bústia ciutadana, el perfil del contractant, la factura electrònica i els pagaments, entre altres.

Volem facilitar la realització del màxim de tràmits i gestions de manera electrònica, com a via de la modernització i de la transparència de l’administració

 • Tràmits i gestions

  Et facilitem l’accés al catàleg de tràmits i gestions i els desglossem per temes, perfils i fets vitals perquè puguis trobar ràpidament allò que necessites. També enllacem amb la carpeta ciutadana de la Generalitat i de l’Estat.

 • Oficina Virtual Tributària

  L'Oficina Virtual Tributària ofereix al ciutadà la possibilitat de fer la gestió dels seus impostos municipals i altres tràmits sense necessitat de desplaçar-se, amb tots els avantatges que ofereix l'Administració electrònica.

 • Tauler d'anuncis

  Aquí trobaràs tots els anuncis municipals, edictes, informacions i ordres del dia als quals donem informació pública d’acord amb els corresponents procediments administratius.

 • Normativa

  Espai per a totes aquelles normatives que determinen el funcionament de l’administració i l’acció del govern municipal.

 • Oferta pública d'ocupació

  Vols treballar a l’Ajuntament de Lleida o als seus organismes autònoms? Aquí et presentem la nostra oferta pública d’ocupació i altres informacions relacionades.

 • Bústia ciutadana

  Vols fer-nos arribar alguna queixa? Has pensat propostes o suggeriments que consideres adients plantejar-nos perquè puguem millorar? Aquí t'indiquem com fer-ho

 • Factura electrònica

  Si ets una empresa proveïdora que ha d'emetre una factura electrònica per a algun departament o entitat de la Paeria, en aquest apartat trobaràs tota la informació i recursos necessaris.

 • Pagaments

  T’oferim la possibilitat de pagar els tributs i taxes municipals o bé sancions de trànsit sense necessitat de desplaçar-te a cap oficina. Aquí t’expliquem com fer-ho i et donem accés als enllaços necessaris.

 • Pressupostos

  Aquí pots consultar els pressupostos de l’Ajuntament de Lleida i dels seus organismes autònoms aprovats els darrers anys. També, les ordenances fiscals que regulen las taxes i preus públics.

 • Ordenances fiscals

  Les ordenances fiscals són el conjunt de normes, dins l’àmbit tributari local, que aproven els ajuntaments per regular les aportacions que reben en forma d’impostos i taxes. Aquí trobaràs les ordenances fiscals i els preus públics de la Paeria, tant els vigents com els dels anys anteriors.

 • Calendari fiscal

  Període de cobrament dels tributs i preus públics de caràcter periòdic

 • Carta de serveis

  La Carta de Serveis és un instrument de comunicació i col·laboració que inclou el conjunt de tràmits i serveis de l'Ajuntament de Lleida, així com instruments de rendició de comptes i de millora de la gestió.