La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Ajuda Continguts web

Continguts web

En paeria.cat existeixen diferents continguts i destaquem aquests:

Agenda

Recull tots els esdeveniments que se celebren en la ciutat de Lleida.

Notícies

Notícies relacionades amb l'Ajuntament de Lleida i la ciutat.

Tràmits

Relació de tràmits i serveis que es poden realitzar en l'Ajuntament de Lleida. Alguns tràmits es poden realitzar a través d'internet i alguns requereixen un certificat digital.

Carpeta Ciutadana

Espai personal de consulta i tramitació. Per a accedir requereix certificat digital.

Perfil del contratant

El perfil del contractant és un portal d'informació i comunicació telemàtica en el àmbit de la Contractació Pública de l'Ajuntament de Lleida i de les entitats que depèn.

Plànol

Pàgina que conté el plànol de Lleida i mapes generals i específics. A través del plànol es poden fer recerques de carrers en el plànol i visualitzar diferents serveis en el plànol.

Suggeriments

Pàgina per a proposar suggeriments, demanar informació o formular queixes a l'Ajuntament de Lleida amb o sense certificat digital.

Lleida.mobi

Portal per a dispositius mòbils de l'Ajuntament de Lleida que ofereix la informació més actual i els serveis al teu abast. Més informació: https://www.paeria.cat/mobi/


© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.