La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Premi Batec per a un estudi sobre l'ús de la Wiki a Primària

Data de publicació: 17/12/2010

Conferència sobre Física Pop a càrrec d'Anicet Cosialls en l'acte de lliurament dels guardons

EDUCACIÓ I INFÀNCIA

Un estudi sobre l'ús de la Wiki a Primària i les seves possibilitats educatives és el guanyador de la 14a edició del Premi Batec per A la Recerca i la Innovació educatives. El treball duu per títol L’ús de la Wiki a Primària: Aprendre a col•laborar, col•laborar per aprendre i en són autores Manoli Pifarré Turmo, Doctora en Psicopedagogia per la Universitat de Lleida (1999) i Professora Titular d’ Universitat de l’àrea de Psicologia Evolutiva i de l’Educació; i Rossana Jové Amador, Diplomada en Magisteri en l’especialitat d’Educació Primària (2005), Llicenciada en Psicopedagogia (2007) per la Universitat de Lleida i Màster en Psicologia de l’Educació per la Universitat de Barcelona (2010).

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha presidit aquest dijous al vespre al Saló de Sessions de la Paeria l'acte de lliurament dels guardons, que ha comptat alhora amb la conferència Física Pop, a càrrec d’Anicet Cosialls (Professor de Física i Química a l’Institut Guindàvols, Premi Catalunya d’Educació “Marta Mata” 2009).

El segon premi d'aquesta 14a edició del Batec és per a l'estudi Treballs digitals: Què, com i per què? de Pep Borràs Carles, Mestre d’Educació Primària de l’Escola d’Alfés i Director de la ZER l’Eral.

Alhora, l'accèssit és per a Acompanyant mestres que comencen, de Bertomeu Buira i Ferré (Diplomat en Professorat d’Educació Infantil i Primària a l’Escola de Mestres de Lleida, i Llicenciat en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona); i Mercè Sorribes i Querol (Diplomada en Professorat d’Educació Infantil i Primària a l’Escola de Mestres de Lleida).

L’Institut d’Educació “Ramon Barrull” de l’Ajuntament de Lleida convoca el premi amb la voluntat de contribuir a la renovació pedagògica en tots els nivells educatius. Amb aquest guardó, amb una dotació total de 6.000 euros (4.000 per al primer poremi; 1.500 per al segon i 500 per a l'accèssit), vol promocionar els professionals del món de l'educació que endeguin estratègies, experiències, teories o pràctiques que cerquin l'objectiu de millorar l'educació en algun dels seus àmbits.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.