La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Partit Solidari “Ningú fora de Joc”

Data de publicació: 15/6/2011

Tindrà lloc el dia 18 de juny al Camp d'Esports i hi participaran, entre d'altres jugadors de futbol professional de les màximes categories,  Joan Capdevila. La recaptació del partit anirà destinat a l'entitat Agrupa't, que treballa amb persones en procés de risc i exclusió social

ESPORTS

El regidor Txema Alonso ha presidit avui la presentació pública del 2n partit de futbol solidari “Ningú fora de Joc", organitzat per l'Associació Agrupa't organitza ”. La competició tindrà lloc  el proper dia 18 de juny al Camp d'Esports de Lleida i comptarà amb destacats jugadors de les màximes categories estatals, com l'internacional Joan Capdevila.  "Ningú fora de joc" és una iniciativa solidària que té l'objectiu de recaptar fons per a que l'entitat Agrupa't, que treballa amb persones en procés i risc d'exclusió social derivats del consum de drogues i/o alcohol. L'objectiu d'aquesta iniciativa és donar a conèixer la situació que viu el col•lectiu, reivindicant millores en els drets d'aquestes persones i sensibilitzar la població en vers aquesta problemàtica.

L'Ajuntament de Lleida dóna suport a l'organització d'aquest acte. Un partit en el qual hi col·laboren  professionals reconeguts del món del futbol lleidatà, com Javier Sanchez Jara o Emili Vicente. A més d'aquests jugadors, s'espera l'assistència, d'entre altres, de Joan Capdevila, Oriol Lozano, Bruno Saltor, Mario Gibanel, Felip Ortiz, Santi Ezquerro, Oscar Arpón, Gabri, Lluís Carreras, David Linde o Christiansen.

Aquest combinat de jugadors s'enfrontarà a un equip de jugadors majoritàriament del Lleida dirigit per Emili Vicente. L'arbitratge anirà a càrrec del també lleidatà i col•legiat de 1a divisió Xavier Estrada Fernández.. Al descans del partit se sortejaran material esportiu així  com camisetes signades per importants jugadors de diferents equips.

Les entrades tindran un preu únic de 5 euros i la recaptació es destinarà a projectes de l'associació.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.