La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

VIII Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida

Data de publicació: 25/12/2014

El pròxim 31 de gener finalitza el període d'inscripcions per als treballs que vulguin optar a ser guardonats en la vuitena edició del Premi que es regeix pels valors del periodisme

El VIII Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida té obert el període d’inscripcions, que finalitza el proper 31 de gener de 2015. Els participants poden optar a 4 categories: Premsa Escrita, Audiovisual, Fotoperiodisme i Mitjans Digitals. El Premi està dotat amb 6.000 euros (1.500 euros per a cadascuna de les quatre categories). Bases (arxiu adjunt)

Aquests guardons tenen com a objectiu distingir els treballs periodístics que vetllen per fomentar les polítiques de promoció de la dona en tots els àmbits i per combatre les diferències i la discriminació que les dones encara puguin patir.

El Col·legi de Periodistes de Catalunya i l’Ajuntament de Lleida convoquen el premi anualment a través de la Regidoria de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, per animar els periodistes dels mitjans de comunicació de Lleida a prendre consciència sobre el treball que es fa en defensa de la igualtat de gènere. El jurat, presidit pel president del CPC Lleida, Rafa Gimena, valorarà la qualitat professional dels treballs i l’originalitat dels temes abordats, així com el seu tractament crític i la seva capacitat analítica. El premi reconeix les persones i la seva feina i promociona els treballs que en resulten guanyadors. El VIII Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida es regeix estrictament pels valors del periodisme.

La presentació dels treballs s’ha de fer al Registre General de l’Ajuntament de Lleida - OMAC - Oficina Municipal d'Atenció Ciutadana, a l’edifici Pal·las (plaça de la Paeria, 11).


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.