La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Els Reis d’Orient tenen a punt les carrosses de la cavalcada a Cucalòcum

Data de publicació: 26/12/2014

Els més petits poden visitar-les aquests dies al parc de la Infància i la Joventut de Lleida i veure l’espectacle “Enigmes d’Orient”. A més, per tercer any, es fa l’activitat Fem un clic pels Reis perquè els infants enviïn fotografies amb salutacions i petons als reis, que es projectaran a la cavalcada

CULTURA

Els Reis d’Orient ja tenen a punt les carrosses que els portaran a la cavalcada a Lleida. Els Reis tenen instal·lades les carrosses a Cucalòcum perquè els infants de la ciutat puguin veure-les abans del dia 5 de gener, quan desfilaran pels carrers de Lleida. El paer en cap, Àngel Ros, i diversos membres de la Corporació Municipal, han visistat les carrosses que formen el seguici reial i els elements que l’acompanyaran, juntament amb les bandes de música, els camions carregats de regals o els gegants de la ciutat i Lo Marraco.

Per tercer any consecutiu, en aquest espai de Cucalòcum, es fa l’activitat “Fem un clic pels Reis!”, un activitat que recull les fotografies que es fan els nens i les nenes saludant i fent un petó als reis que després es projectaran en la Cavalcada en les pantalles que durà el Bus Turístic.

L’exposició de les carrosses a Cucalòcum compta un any més amb l’activitat “Enigmes d’orient”, un espectacle teatral que endinsarà el públic en el món màgic dels Reis Mags mentre descobreix els enigmes i les històries de les carrosses de la cavalcada.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.