La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

El Banyetes convida els infants de la ciutat a fer la seva carta telemàtica als Reis des de Cucalòcum

Data de publicació: 26/12/2014

Enguany el concurs de cartes col·labora amb el Club Banyetes per fomentar la vocació científica entre els nens i les nenes de Lleida

El caragol Banyetes no ha perdut l’oportunitat d’escriure un any més la seva carta als Reis d’Orients des de Cucalòcum. Diversos nens i nenes també han aprofitat el primer dia d’activitat del parc per preparar la seva carta telemàtica i fer arribar els seus desitjos als Reis a través de les noves tecnologies. L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha visitat l’estand de la Regidoria d’Educació on hi ha un espai reservat perquè els més petits puguin escriure la seva carta als Reis. L’alcalde ha compartit una estona amb els nens que hi havia fent la carta preguntant-los com s’havien portat i què demanaven enguany a la carta.

En l’edició d’enguany de les cartes telemàtiques, l’Ajuntament de Lleida ha introduït la promoció de la vocació científica entre els infants de la ciutat amb l’Eureka, que apareix en la imatge del concurs. L’Eureka, que participa en la celebració de l'Any Oró, és una noia curiosa, aficionada a la ciència i als experiments, que acompanya als personatges del Club en les seves aventures. Aquest nou membre del Club Banyetes s’ha creat en commemoració de la celebració de l’Any Oró a Lleida i per fomentar la vocació científica i tecnològica entre els infants de Lleida.

Com cada any, el Servei Telemàtic de les Cartes als Reis Mags, que organitza la Paeria, està disponible des de l’1 de desembre al 5 de gener a la pàgina web de la Paeria www.lleida.org/cartanadal. Els lleidatans hi poden accedir des de l’ordinador de casa, el de l’escola, a Cucalòcum o des dels Telecentres de la ciutat. A més, poden enviar els seus desitjos de Nadal a través de qualsevol smartphone o tableta.

L’Ajuntament de Lleida va endegar aquest concurs l’any 1993. Des d’aleshores, el Servei Telemàtic Municipal rep una mitja de 3.000 cartes anuals. Els centres educatius participen cada any i utilitzen aquesta eina municipal per introduir els infants en l’ús de les tecnologies aplicades, en aquest cas, a les festes tradicionals.

Les cartes enviades a Ses Majestats mitjançant aquest servei municipal opten a guanyar una de les 3 llibretes d’estalvi d’Ibercaja, amb 200 € cadascuna, o un dels 10 vals de material informàtic valorat en 60 €, patrocinat per l’empresa SEMIC, ubicada al parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida. El jurat del concurs està format per membres de la delegació de Lleida del Col·legi de Periodistes de Catalunya.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.