La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

La Paeria tradueix a diferents llengües les recomanacions en l'àmbit de la salut davant l’emergència sanitària

Data de publicació: 29/3/2020

L’alumnat dels Tallers de Coneixements Lingüístics del Servei d'Acollida Municipal (SAM) redacta les càpsules informatives i posa veu als àudios

REGIDORIA D'EDUCACIÓ, COOPERACIÓ, DRETS CIVILS I FEMINISMES

El Departament de Drets Civils de l’Ajuntament de Lleida ha organitzat i coordinat un grup de persones voluntàries per traduir diferents informacions de gran interès, relacionades amb l’emergència sanitària provocada per la Covid-19, amb l'objectiu que arribin al nombre més gran possible de ciutadans i ciutadanes de Lleida.

L’Alumnat dels Tallers de Coneixements Lingüístics del Servei d’Acollida Municipal (SAM) està treballant en diferents càpsules de recomanacions per àmbits, essent la primera que s’ha completat la vinculada a aspectes pràctics de Salut.

Aquest servei es continuarà fent amb altres càpsules de recomanacions d'àmbits fonamentals com els serveis bàsics, estrangeria, atenció per violències masclistes, responsabilitat ciutadana i benestar personal.

Les càpsules informatives s’han fet en diferents formats, prioritzant els àudios per obtenir una major difusió. Els idiomes utilitzats, a més del català i el castellà, són l’anglès, francès, àrab, búlgar, portuguès, romanès, rus, ucraïnès i xinès. De tots ells us adjuntem els documents escrits i sonors.

Agrairem que ho pugueu difondre entre la ciutadania.  

Traduccions de més documents: serveis socials, tràmits administratius, etc.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.