La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

La Paeria signa convenis amb tres entitats animalistes per fomentar les adopcions del CAAC

Data de publicació: 16/4/2020

Malgrat l’actual període d’excepcionalitat per la covid-19, l’activitat a la Regidoria d’Habitatge i Transició Energètica segueix amb els seus plans de treball. En la comissió informativa d’avui s’ha tractat la gestió del Centre d’Acollida d’Animals de Companyia, amb la proposta d’aquests tres acords per cedir en adopció animals del centre

REGIDORIA D'HABITATGE I TRANSICIÓ ECOLÒGICA

La Regidoria d’Habitatge i Transició Energètica ha proposat avui a la Comissió Informativa l’aprovació del text de tres convenis de col·laboració amb entitats i protectores de Lleida per cedir en adopció animals del Centre d’Acollida d’Animals de Companyia (CAAC). L’objectiu és coordinar esforços per al benestar animal i aconseguir incrementar les adopcions del CAAC perquè els animals estiguin el mínim de temps possible en el centre d’acolliment. L’actual situació de crisi, provocada per l’emergència sanitària del coronavirus, no atura l’activitat a la Regidoria i una de les línies de treball és la gestió del CAAC, que vetlla per la cura dels animals de companyia i perquè el màxim de gats i gossos tinguin una llar.

Els convenis proposats són amb l’Associació Amics dels Animals del Segrià, la Protectora Lydia Argilés i l’Asociación para el Apadrinamiento y Tutela de Animales Ancianos de Perreras y Refugios: Proteger Los Inocentes”. Els acords han d’aconseguir augmentar les adopcions del CAAC perquè els animals que s’acullen, abandonats i rescatats al municipi de Lleida, hi estiguin el període més breu que es pugui.

Les entitats animalistes treballen activament en la protecció i defensa dels animals i en l’impuls per a la seva adopció, pel que la coordinació en aquesta tasca, amb solucions per garantir l’atenció i les mesures de seguretat i higiene necessàries, pot afavorir que els gats i els gossos puguin tenir una nova família.

Els respectius documents estableixen diversos compromisos pel que fa a la informació dels animals susceptibles d’entrar en aquest acord col·laboratiu per facilitar l’adopció, l’historial o documentació relativa a l’animal, lliurar-lo identificat i esterilitzat - en la mesura del possible-, etc.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.