La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

El CAAC s’obre a la ciutadania per aconseguir més voluntariat, més adopcions i un nou nom

Data de publicació: 2/7/2020

Campanya oberta a tota la ciutadania per proposar un nou nom al Centre d'Acollida d'Animals de Companyia de Lleida. Les propostes es podran fer arribar a través del formulari habilitat fins el proper 10 de juliol

REGIDORIA D'HABITATGE I TRANSICIÓ ECOLÒGICA

Durant el primer any de mandat, el Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Lleida (CAAC) ha aconseguit millores en l’equip de treball, amb la incorporació de la figura del dinamitzador del CAAC i amb la consolidació d’un equip d’onze persones voluntàries organitzades en l’Associació de Voluntaris del CAAC Lleida.

Sobre aquesta base, el Centre d’Acollida inicia ara una campanya on busca la implicació ciutadana per potenciar el voluntariat i d’aquesta forma aconseguir més adopcions i millorar la salut i el benestar animal. Dins la campanya, i a partir dels noms que proposi la ciutadania, es portarà a terme un canvi de denominació del CAAC. Les persones que vulguin aportar propostes de nom han d’omplir aquest formulari per proposar un nom nou al CAAC abans del dia 10 de juliol.

“Volem que la ciutadania es faci més seu el CAAC, i per això volem obrir més les instal•lacions i els serveis que oferim, cercant més voluntariat, fet que permetrà fomentar l’adopció i la recuperació dels animals del centre” ha explicat el regidor de Transició Ecològica, Sergi Talamonte.

“Per culminar aquest procés d’obertura i en definitiva d’avenç en els drets dels animals, l’equip de transició ecològica ha valorat que la mateixa ciutadania ha de tenir veu per posar nou nom al CAAC, completant així aquesta primera fase de mandat on hem impulsat la tasca que s’hi porta a terme per protegir els drets dels animals”, ha afegit Talamonte.

Durant el primer any de mandat, el CAAC s’ha reforçat per poder fer un treball més actiu per aconseguir adopcions amb la nova figura del dinamitzador, que també atén usuaris i els assessora en els tràmits que cal fer per recuperar, adoptar una mascota, tramitar la llicència d’animals potencialment perillosos o d’altres relacionats amb els animals de companyia.

Compta amb la col•laboració d’onze voluntaris i voluntàries que ajuden en la socialització dels animals, els passejos per fer acompanyament emocional i el treball per fomentar les adopcions. La Regidoria d’Habitatge i Transició Ecològica també ha signat convenis de col•laboració amb 3 entitats animalistes i protectores de Lleida per cedir en adopció animals del CAAC.

Al CAAC hi ha ara mateix 64 gossos i 20 gats a l’espera de famílies adoptants.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.