La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Joves de la Mariola pinten jocs tradicionals en una plaça del barri

Data de publicació: 2/8/2020

L’acció promou el lleure a les places i pretén afavorir el compromís cívic i de millora dels espais propers

REGIDORIA DE LES PERSONES, COMUNITAT I AGENDA 2030

Un grup de joves de 13 a 18 anys vinculats al Servei d’Intervenció Socioeducativa Calidoscopi han pintat aquesta setmana jocs tradicionals en una plaça de la Mariola per revitalitzar el barri i promoure el lleure a les places. Els i les participants s’han encarregat de fer el disseny i l’elaboració dels jocs, que després s’han pintat al terra de la plaça del riu Flamisell, al carrer Mariola.

Un cop pintat els jocs, els i les joves explicaran el seu funcionament per les xarxes socials, per tal que famílies i infants aprenguin a jugar-hi. Es pot seguir el projecte a l’instagram @osmll. L’acció està finançada pel projecte Pangea, coordinat per l’Ongd Sed (Solidaritat, Educació i Desenvolupament) i l’ong Vols (Voluntariat Solidari).

L’activitat s’emmarca dins del projecte d’Aprenentatge i Servei (APS), que parteix del servei voluntari a la comunitat i l’adquisició d’aprenentatges, amb l’objectiu d’afavorir el compromís cívic i la millora d’alguns espais del barri. En aquest cas els participants han estat treballant el dret a la ciutat. L’acció compta amb la col·laboració del Pla de Desenvolupament Comunitari de la Mariola i de l’Ajuntament de Lleida.

El desenvolupament comunitari genera estratègies socials en un territori, amb les entitats i els agents que actuen localment per millorar de manera conjunta i consensuada la cohesió de la comunitat. Es desenvolupen projectes educatius i de formació, de salut, de participació ciutadana, d’inclusió social, etc. des d’un plantejament transversal.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.