La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Acord per col·laborar amb empreses del polígon industrial per reduir la població de coloms a la ciutat

Data de publicació: 13/9/2021

El regidor Joan Ramon Castro destaca que es treballarà una estratègia amb mesures conjuntes per combatre aquesta plaga

REGIDORIA DE MOBILITAT I SERVEIS URBANS


Versió de la notícia per imprimir

Compartir:


El regidor de Mobilitat i Serveis Urbans, Joan Ramon Castro, ha mantingut avui una trobada amb representants d’empreses del polígon industrial El Segre, principalment productores de pinsos, per tal d’acordar una estratègia conjunta per combatre la proliferació de coloms a la ciutat.

Els coloms tenen per costum anar a alimentar-se en algunes d’aquestes empreses, aprofitant restes de gra, pinsos o altres residus alimentaris, fet que afavoreix l’augment de la seva població, tenint en compte que també tenen facilitats per abeurar al riu o als canals, ha explicat el regidor.

Castro ha destacat la bona predisposició de les empreses, que fins ara empraven estratègies diverses per a combatre la presència dels coloms, que pot generar problemes de salubritat i de brutícia, pels seus excrements.

“Hem coincidit en l’existència d’aquesta problemàtica a tota la ciutat, inclòs el polígon i les empreses han entès que cal posar-hi mesures per intentar solucionar-lo. S’han compromès a contactar amb empreses especialitzades en estratègies de captura per tal d’anar tots a una amb una estratègia conjunta” per reduir la població de coloms per evitar problemes de salubritat, ha assenyalat el regidor de Serveis Urbans, qui ha afegit que la Paeria ha ofert el seu suport a aquestes firmes per allò que convingui. El mes vinent es farà una nova trobada per tal de seguir treballant en aquesta línia.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.