La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

L’Escola de Jardineria de l’Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí inicia el curs amb 33 alumnes

Data de publicació: 16/9/2021

Enguany s'hi han incorporat vuit nous alumnes que cursaran una ESO adaptada

INSTITUT MUNICIPAL D'OCUPACIÓ SALVADOR SEGUÍ

Els 33 alumnes de l'Escola de Jardineria de l'Institut Municipal d'Ocupació (IMO) Salvador Seguí han iniciat aquesta setmana les classes. Enguany, s’han incorporat vuit nous alumnes, que cursaran un Ensenyament Secundari Obligatori (ESO) adaptat dirigit a nois i noies d’entre 15 i 21 anys amb diversitat funcional i necessitats educatives especials.

El centre va ser creat l’any 1988 i en formen part una quinzena de professionals. Disposa d'un tutor per a cada cinc alumnes i imparteix una ESO orientada a l’especialitat de jardineria i un Programa de Formació i Inserció (PFI) adaptat d’auxiliar de vivers i jardins. Una vegada completats els continguts teòrics, els estudiants poden fer les seves pràctiques de manteniment al parc de les Basses d’Alpicat per aprendre l’ofici de jardiner.

L'Escola de Jardineria, que enguany celebra el seu 33è aniversari, està situada en un edifici del carrer Til·lers, al barri de Ciutat Jardí, que es va estrenar l'any 2011, tot i que els alumnes també duen a terme pràctiques al parc de Les Basses. Ofereix una ESO orientada a la jardineria i programes de formació i inserció (PFI) adaptats d'auxiliar de vivers i jardins.

El projecte educatiu vol donar resposta a la diversitat de capacitats, interessos i motivacions de l’alumnat amb discapacitat intel·lectual mitjançant l’adaptació del procés d’ensenyament-aprenentatge a les seves característiques i necessitats amb la finalitat de desenvolupar la seva autonomia personal i la seva integració social i laboral. 


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.