La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

La Paeria organitza al febrer la 2a Fira de la Contractació Pública de Lleida

Data de publicació: 11/1/2022

Tindrà lloc en format electrònic

La Comissió Especial per la Transparència ha informat, entre altres, que el dilluns 17 entra en funcionament el registre de grups d’interès i que aquesta setmana es reforçarà l’acompanyament dels grups

COMISSIÓ ESPECIAL DE TRANSPARÈNCIAVersió de la notícia per imprimir

Compartir:


La Paeria està acabant de tancar l’organització de la 2a edició de la Fira de la Contractació Pública de Lleida que se celebrarà al febrer de manera telemàtica. Aquest certamen innovador, que l’any passat es va impulsar amb Fira de Lleida, pretén promoure la contractació publica sostenible, transparent i accessible, alhora que facilitar la màxima participació en les licitacions públiques de les petites i mitjanes empreses, de les organitzacions locals, emprenedores i innovadores. La fira repetirà el format electrònic davant l’actual situació sanitària i per agilitzar l’accés a la informació.

Un altre dels punts inclosos a l’ordre del dia de la Comissió Especial per la Transparència ha estat sobre el funcionament del registre de grups d’interès, que es posarà en marxa el pròxim dilluns 17 de gener. Aquesta setmana es reforçarà l’acompanyament dels grups. El tràmit ja permet consultar una guia i un protocol perquè les persones o organitzacions que vulguin registrar-se tinguin la informació necessària per fer-ho. L'Ajuntament de Lleida va procedir a un Decret d’Alcaldia per adherir-se al registre de grups d'interès de la Generalitat de Catalunya i per poder utilitzar aquesta eina.

Entre altres, s’ha donat compte de la constitució de la comissió d’Ètica i Bon Govern. L’objectiu del Comitè Ètic és acabar amb determinats comportaments i transformar les institucions per acostar-les a la ciutadania. En aquest sentit, s’han donat diversos passos, com el nomenament dels membres que integren el Consell Ètic.

També s’ha informat que la comissió de seguiment de la concessió de l’aigua s’ha previst per al mes de febrer, juntament amb la propera comissió.

A la Comissió d’avui s’ha fet el canvi en l’alternança de la presidència. L’actual presidenta, la regidora popular Marisa Xandri, ha donat el relleu a la regidora del Comú de Lleida, Elena Ferre.

 


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.