La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Visita institucional a la Paeria de la consellera d’Acció Exterior i Govern Obert

Data de publicació: 11/1/2022

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha rebut Victòria Alsina, qui ha signat en el Llibre d’Honor

La consellera, que ha visitat la ciutat en el marc de la Conferència sobre el Futur d’Europa, ha destacat que el futur de les terres de Lleida és també el futur d’Europa i del món

ALCALDIA

El paer en cap, Miquel Pueyo, ha rebut aquest dimarts la consellera d’Acció Exterior i Govern Obert, Victòria Alsina, en la visita institucional que ha fet a la Paeria. L’alcalde ha agraït la visita a la consellera i li ha explicat algunes particularitats que conformen el Retaule de la Verge dels Paers i del tapís que presideix el Saló de Sessions, on hi ha la frase del cronista Ramon Muntaner: “Barcelona es cap de Catalunya en la marina e en la terra ferma Lleida”.

La consellera clou una taula rodona sobre el canvi climàtic i medi ambient en el marc de la Conferència sobre el Futur d’Europa. El debat, impulsat per la Generalitat, té lloc a la Universitat de Lleida. Fent esment a aquesta conferència, la consellera ha signat en el Llibre d’Honor de l’Ajuntament i ha assegurat el futur de les terres de Lleida és també el futur d’Europa i del món. “Treballem tots plegats per a una Europa millor que escolti Catalunya i Lleida”, ha dit Alsina. L’objectiu de les taules rodones organitzades arreu del territori català és fomentar la participació de la ciutadania en la Conferència sobre el Futur d’Europa.

Pueyo ha rebut la consellera Alsina acompanyat dels tinents d’alcalde Jordina Freixanet i Paco Cerdà i del regidor Jaume Sellés. També han estat presents en la recepció el delegat territorial del Govern de la Generalitat a Lleida, Bernat Solé, i el director general de Prospectiva i d’innovació en l’Acció Exterior, Joan M. Piqué. 


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.