La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

La Mostra d'arts escèniques "Fono" i l’Estiu en Viu omplen Lleida d’activitat cultural

Data de publicació: 23/6/2022

L’arribada de la Flama del Canigó aquesta tarda a la Paeria marca l’inici d’uns dies amb moltes propostes teatrals, musicals i d’oci

REGIDORIA DE CULTURA, CIUTAT I TRANSICIÓ ECOLÒGICA

La 29a edició de la Mostra d’arts escèniques Josep Fonollosa “Fono” i l’Estiu en Viu ompliran Lleida d’activitat cultural. L’arribada de la Flama del Canigó aquesta tarda a la Paeria marca l’inici d’uns dies amb moltes propostes teatrals, musicals i d’oci.

La Flama del Canigó arriba aquest vespre a Lleida per encendre, com és tradicional, les fogueres de la revetlla de Sant Joan a la ciutat. El tinent d’alcalde Paco Cerdà i els regidors Jaume Rutllant i Ignasi Amor rebran la comitiva de la flama a les 20 h a la Paeria, a la façana de l’avinguda de Blondel. Diferents col·lectius seran els encarregats de portar la flama al territori, organitzada per l’Associació Cultural Flama del Canigó, que surt dels Pirineus per repartir-se arreu del territori català.

A continuació, la flama es distribuirà pels diferents barris de la ciutat on s’han sol·licitat permisos per encendre fogueres per la revetlla. Enguany s’han autoritzat 20 fogueres a la ciutat (plànol).

El Teatre Municipal de l’Escorxador acollirà en el marc de la 29a edició de la Mostra d’arts escèniques Josep Fonollosa “Fono” les següents propostes: “Miracle al convent de Santa Maria-Juana” del Grup Assaig La Mercè, dissabte, 25 de juny, a les 20 hores. “L’herència” de Sake Teatre, diumenge, 26 de juny, a les 19 h. “Elisabet i Maria” de l’Agrupació Teatral Toar clourà, dijous, 30 de juny, a les 20 h, l’edició d’enguany de la Mostra.

Venda d’entrades a taquilla del Teatre Municipal de l’Escorxador. De dilluns a divendres (no festius) de 17.00 a 20.00 h. Dimarts i dijous de 10.30 a 12.30 h. Funcions en cap de setmana o festius: una hora abans de la representació.

Venda d’entrades en línia a teatreescorxador.com

Estiu en Viu

A més de l’arribada de la Flama del Canigó, la programació de l’Estiu en Viu per als propers dies ofereix més propostes.

Dilluns, 27 de juny, a les 18 hores, Pedalada de Contes al Parc de la Mitjana amb Jeep Gasulla. Organitzada per la Biblioteca Municipal de Pardinyes, per redescobrir el Parc de la Mitjana a través dels contes i de la música i amb bicicleta. Punt de trobada: entrada principal del parc de la Mitjana (Glorieta Font i Quer).

Del 30 de juny al 2 de juliol l’Auditori Municipal Enric Granados acollirà el 3r Ricard Viñes Piano Kids and Youth i el mateix 30 de juny, a les 20 h, el concert inaugural a càrrec de Pedro López Salas, guanyador del Premi Especial al millor concursant espanyol en l’edició del 2021.

També del 30 de juny al 2 de juliol se celebrarà Fem Banda. XVII Festival Internacional de Bandes de Música de Lleida.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.