La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Paco Cerdà visita l’empresa Boxdental al Parc Científic de Gardeny

Data de publicació: 14/7/2022

L’empresa ha estat assessorada i acompanyada des del servei ‘Hola, empresa’ de la Regidoria de Promoció Econòmica i Emprenedoria en internacionalització, innovació i fonts de finançament

REGIDORIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA I EMPRENEDORIA

El tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Emprenedoria de l’Ajuntament de Lleida, Paco Cerdà, ha visitat avui l’empresa Boxdental acompanyat del CEO de l’empresa, Xavi Pinyol.

Boxdental, amb seu actual a l’edifici H2 del Parc Científic i Tecnològic de Gardeny, és una de les empreses que han comptat amb el suport i acompanyament dels serveis tècnics de la regidoria de promoció econòmica i emprenedoria en el seu recent procés de creixement i consolidació.

Es tracta d’una empresa dedicada a la pròtesi dental que ha apostat per un clar salt en tecnologia i digitalització que li ha suposat triplicar el seu volum de facturació.

En aquests moments compten amb 10 treballadors de perfil tècnic, en un sector predominantment masculí que progressivament incorpora i consolida talent femení, com demostra l’actual equip de l’empresa.

Boxdental manté relació amb una cinquantena de clíniques dentals de Lleida i província i és un dels laboratoris dentals digitalitzats més potents de Catalunya. Van rebre assessorament i seguiment des del servei ‘Hola, empresa’ de la Regidoria de Promoció Econòmica i Emprenedoria en el nivell de connexions per a la internacionalització, en possibilitats de cara a la innovació i també a l’hora de buscar fonts de finançament.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.