La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Festa Major de Pardinyes, del 4 al 7 d’agost

Data de publicació: 4/8/2022

El pregó d’avui al vespre, a càrrec de la regidora de la Paeria Cristina Morón, dona el tret de sortida a la celebració

Pardinyes viu la seva Festa Major del 4 al 7 d’agost. El programa comença, avui, a les 20.45 h, amb la concentració de penyes a l’escenari principal. Tot seguit, a les 21 h, els regidors Ignasi Amor (edil del barri) i David Melé assistiran a la lectura del pregó a càrrec de la també regidora Cristina Morón. També es presentaran les pubilles i els hereus del 2022 i es lliuraran les escarapel·les als penyistes. 

Fins diumenge, el barri acollirà prop de quaranta actes entre els quals hi ha diferents revetlles, activitats infantils, el concert de Festa Major, el concurs de pintura ràpida, vermuts, tornejos esportius i tota mena de propostes organitzades per Orvepard, la trentena de penyes i diferents entitats -Club de Petanca, el Club de Futbol Pardinyes, el Gimnàs Trèvol, l’Associació de Jubilats i el Grup de Dones.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.