La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

La Paeria inicia les obres de millora del carrer Bruc de Cappont

Data de publicació: 11/11/2013

Situat entre el carrer Jaume II i l’avinguda de València, s’ampliaran les voreres per millorar l’accessibilitat i donar més prioritat als vianants i s’habilitarà un solar com aparcament amb 55 places gratuïtes

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha visitat aquest dilluns l’inici de les obres de millora del carrer Bruc, situat entre el carrer Jaume II i l’avinguda de València. L’objectiu principal d’aquesta important actuació per al barri de Cappont és la renovació i l’ampliació d’una de les voreres per millorar l’accessibilitat i donar més prioritat als vianants, així com la renovació dels serveis i l’adequació d’un solar per habilitar 55 places d’aparcament gratuïtes. A la visita també han assistit la 1a tinent d’alcalde, Marta Camps, i la regidora del barri, Dolors Arderiu.

L’actuació al carrer Bruc, que té un termini d’execució de 5 mesos, engloba un total de 1.557 m2 de superfície, dins de la qual es millora la calçada amb aglomerat asfàltic (780 m2) i es renoven les voreres (777 m2): una d’elles, la que es troba en el costat dels números imparells, s’ampliarà fins als 3 m, i l’altra, la dels números parells fins als 4,5 metres d’amplada. A més, s’ha previst la plantació de 4 arbres. Pel que fa als serveis, es millora la xarxa de sanejament i la d’aigua potable i es col·loca nou mobiliari urbà.

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha destacat que “aquesta actuació és molt important per al barri perquè el carrer del Bruc és un eix pel qual passen molts vianants ja que connecta el pont Vell amb el barri de Cappont” Així mateix, Ros ha explicat que el projecte engloba, a més, l’habilitació d’una zona d’aparcament de 1.078 metres quadrats que s’ubicarà en un solar d’aquest carrer, després que l’Ajuntament de Lleida arribés a un acord amb els seus propietaris per tal que li cedissin i poder dotar a la zona de més places lliures de pàrquing. (tall de veu)

El pressupost d’aquesta actuació, que és previst que estigui acabada la propera primavera, és de 234.729,83 € i es du a terme a través de la concessionària Aigües de Lleida.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.