La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Ajuntament de Lleida Retiment de comptes

Retiment de comptes

L'Ajuntament de Lleida incrementa el seu compromís de transparència en matèria d'actuacions municipals, anant més enllà de l'obligat compliment en publicitat activa de la informació que posa a disposició dels ciutadans i les ciutadanes en el seu Portal de Transparència i en la web municipal, obrint un espai a la ciutadania on efectua el retiment de comptes de les accions dutes a terme durant el mandat 2015-2019.

El retiment de comptes és un exercici de qualitat democràtica i de millora de l'eficàcia de les polítiques públiques, en la mesura que suposa una tasca d'anàlisi constant de l'activitat desenvolupada durant aquest període. En aquest espai podeu consultar, agrupat per regidories i departaments municipals, informació sobre l'acció de govern i el seu estat d'execució, amb indicació del pressupost destinat a cada objectiu, projecte o activitat. Aquest és un espai que permet un seguiment continuat de l'activitat.

Igualment teniu a la vostra disposició en la web municipal l'apartat on es publiquen els indicadors econòmics i tota la informació sobre el pressupost de l'Ajuntament de Lleida, on també s'efectua un exercici de retiment de comptes.


© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.