La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Reconeixements La FEMP premia la Intranet de la Paeria

La FEMP premia la Intranet de la Paeria

Data de publicació: 3/12/2002

ACCÉS - Institut Municipal d'InformàticaEl projecte de gestió i utilització de la Intranet a l'Ajuntament de Lleida ha estat seleccionat com a model de bones pràctiques en el Primer Certamen de Buenas Prácticas sobre Recursos Humanos en las Corporaciones Locales de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP). El diploma acreditatiu es lliurarà els dies 11-13 de desembre a Madrid, en el Congrés anual de Modernització de les Administracions Públiques.

Aquest projecte, també va ésser seleccionat entre els 40 millors per a fer-ne la presentació a TECNIMAP 2002 (congres nacional de les TIC a les AAPP), de un total de 155 projectes presentats per els diferents organismes de la administració.

L'actual servei de Internet e intranet de la Paeria dona serveis directes a 500 usuaris de la Corporació i gestiona 6.500 bústies de correu electrònic, trametent un total de 150.000 missatges mensuals.

El nombre de visites mensuals als serveis web de la Paeria son unes 55.000 i el nombre de pàgines visualitzades mensualment es de 230.000.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.