La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Reconeixements Premi a la qualitat per a www.paeria.es

Premi a la qualitat per a www.paeria.es

Data de publicació: 9/6/2005

La pàgina web de la Paeria www.paeria.es ha obtingut el primer premi a la qualitat, atorgat per l'agencia de qualitat de Internet (IQUA) www.iqua.net, del Consell de l’Audiovisual de Catalunya.

ACCÉS - Institut Municipal d'Informàtica

L’Alcalde de Lleida Àngel Ros, i la regidora presidenta d’Acces – Institut Municipal d’Informàtica, Montse Mínguez, van recollir el guardó, de les mans del president del Consell de l’Audiovisual de Catalunya, Sr Francesc Codina i Castillo, a l’Auditori Winterthur, a Barcelona el proper dia 21 de juny.


L’Agència de Qualitat d’Internet va convocar el 1r premi IQUA a la qualitat a Internet, per premiar a la pàgina web que obtingui el grau més alt de qualitat, d’acord amb els criteris assenyalats per IQUA i que es recullen a les bases de la convocatòria


Aquest premi , que té dues modalitats, per administracions públiques i per empreses privades, valora la qualitat de les pàgines web, desde l'accessibilitat i usabilitat, als continguts, tecnologia etc,.Hi concorren totes les administracions públiques, d'àmbit estatal, autonòmic i organismes vinculats, i les administracions públiques andorranes, així, com en l'altra modalitat, entitats privades i empreses.

El guardó implica la incorporació de la pàgina web i el seu premi a la galería de entitats guardonades per l'Iqua, la incorporació a la memòria anual d’aquesta entitat i el lliurament d’un treball artístic del disenyador Victor Caparrós.

El Jurat, constituït pel president de l’Iqua, tres vocals, dels consells audiovisuals de Catalunya, Navarra i Andorra, i el secretari general de l’organisme, ha atorgat el primer premi a la pàgina web de l’ajuntament de Lleida, que juntamen amb altres ajuntaments i entitats va concòrrer a aquesta convocatòria.

L’agencia de qualitat de internet (IQUA) és una entitat depenent del Consell Audiovisual de Catalunya que té per objectiu la millora de la qualitat d’Internet i la garantia de veracitat i idoneïtat dels continguts que es divulguen en les pàgines web.

A tal fi, les entitats públiques i privades amb presència a Internet, poden sol·licitar la homologació de qualitat a aquest organisme, que audita, i en cas de compliment de les normes, atorga una certificació, que cal renovar cada any.

Aquest certificació es fa constar en la pàgina d’acollida de les webs certificades.

Fins al present moment més de cinc-centes entitats de caràcter públic i privat hi estan adherides.

<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.