<bound method DexterityContent.Title of <Event at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/agenda/baiuca>>.

Baiuca

MUD 2023

Data d'inici

MUD 2023

Què?
Cultura popular Música
Quan?
25/03/2023 des de 22:30 (Europe/Madrid / UTC100)
On?
CAFÈ DEL TEATRE
Correu electrònic
Preu

18 € + despeses de gestió (1€)

Venda d'entrades
Lloc web extern
Afegiu l'esdeveniment al calendari

Ritmes tradicionals galecs mesclats amb electrònica contemporània, fent una mena de found footage on es recodifiquen els codis de la música tradicional galega a través d’una mirada actual però també futurista. Un directe molt singular, on barreja màquines (seqüenciador, sintetizador…) amb instruments tradicionals.

Des de la publicació d”Embruxo’, Baiuca no ha parat de girar, actuant a països com Portugal, Sud-àfrica, Estats Units i oferint la seva primera gira per Colòmbia i Equador, on va girar durant dues setmanes amb totes les entrades venudes i va ser seleccionat entre més de 700 propostes com un dels quatre artistes de la plataforma d’intercanvi musical Observatori Transoceànic.

Després d’un breu pas per Àfrica, l’artista va iniciar el 2022 omplint amb setmanes d’antelació espais de gran aforament a ciutats com Madrid, Barcelona o Santiago de Compostel·la i omplint espais a ciutats com Sevilla o Lisboa, i col·locant-ne el seu “Embruxo” entre els discos més destacats del 2021 als principals mitjans de comunicació d’Espanya i part d’estranger.