<bound method DexterityContent.Title of <Event at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/agenda/exposicio-wangala-dona-saharaui-visions-de-resistencia>>.

Exposició WANGALA: Dona Saharauí, visions de resistència

Exposició fotogràfica de Ruido Photo, la Federació ACAPS i Novact, en el marc del projecte SOS Sàhara

Data d'inici

Exposició fotogràfica de Ruido Photo, la Federació ACAPS i Novact, en el marc del projecte SOS Sàhara

Què?
Ciutadania Cultura Dona Exposicions Tots els públics Mujer
Quan?
10/12/2022 a 08:00 fins a 21/12/2022 a 21:00 (Europe/Madrid / UTC100)
On?
UDL - UNITAT TÈCNICA CENTRAL BIBLIOTECA DE CAPPONT, Campus de Cappont: Vestíbul Planta -1. Edifici Polivalent
Nom de contacte
Cooperació
Correu electrònic
Telèfon de contacte
973700457
Organitzador
Federació ACAPS Novact Ruido Photo
Preu
Gratuït
Afegiu l'esdeveniment al calendari

Exposició fotogràfica basada en el testimoni de 6 dones sahrauís dels campaments, els territoris ocupats i la diàspora, en la qual s'explica en primera persona quin és el seu paper en la lluita no violenta del poble sahrauí i com influeix el fet de ser dones. L'exposició està formada per 12 panells, un video resum sobre el Sàhara Occidental i el paper de la dona en la lluita sahrauí, i diverses càpsules audiovisuals que complementen els testimonis de les dones que formen part de l'exposició. Aquestes càpsules es poden visualitzar a través de codis QR que s'inclouen als diferents panells.

L'exposició s'emmarca en la iniciativa SOS Sàhara (www.SOSSahara.org), un projecte impulsat per la Federació ACAPS i Novact, amb el finançament de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD) que té com a objectiu ajudar a enderrocar el mur del silenci al voltant del Sàhara Occidental, i fer visible la triple realitat que viu el poble sahrauí sota ocupació, com a refugiades i a la diàspora, i la sistemàtica vulneració de drets humans que pateix des de fa dècades.