<bound method DexterityContent.Title of <Event at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/agenda/hot-seven-apples-jazz>>.

Hot Seven Apples. Jazz Acústic

Hot Seven Apples és una nova formació musical lleidatana que pretén fer un repàs als grans compositors i agrupacions del jazz, però des d’una visió original i innovadora

Data d'inici

  • Hot Seven Apples. Jazz Acústic
  • 2024-05-23T20:00:00+02:00
  • 2024-05-23T21:00:00+02:00
  • Hot Seven Apples és una nova formació musical lleidatana que pretén fer un repàs als grans compositors i agrupacions del jazz, però des d’una visió original i innovadora

Hot Seven Apples és una nova formació musical lleidatana que pretén fer un repàs als grans compositors i agrupacions del jazz, però des d’una visió original i innovadora

Què?
LaTemporada Cultura Música Públic
Quan?
23/05/2024 de 20:00 a 21:00 (Europe/Madrid / UTC200)
On?
Auditori Municipal Enric Granados - Ajuntament de Lleida, Pl. de Josep Prenafeta s/n, 25004 - Lleida
Nom de contacte
Auditori Municipal Enric Granados
Correu electrònic
Telèfon de contacte
+34973700639
Organitzador
Quadrant produccions
Preu

Entrada general: 15€ /  Amic/ga de LaTemporada: 13,5 €

Venda d'entrades
Lloc web extern
Afegiu l'esdeveniment al calendari

Wifred Terrades (arranjaments, direcció, trompeta); Jaume Sanchís “xixo” (saxòfon tenor); Pau Lladó (saxòfon alt); Daniel Noguero (trombó); Joan Andreu (bateria); Eloi Peralta (contrabaix); Sergi Coll (guitarra)

Hot Seven Apples és una nova formació musical lleidatana que pretén fer un repàs als grans compositors i agrupacions del jazz, però des d’una visió original i innovadora…sense renunciar a la composició de temes i arranjaments propis.

Un conjunt de músics que pertanyent a dues generacions separades per 3 dècades, comparteixen la seva passió pel jazz i la música en general, i on es combina l’experiència dels més veterans amb l’empenta dels més joves.
La seva proposta es basa en una posada en escena treballada i fresca que pretén arribar a tots els públics siguin o no amants del jazz.
des d’un format de petita big band, vol recuperar els estàndars més representatius de les diferents etapes del jazz. arranjaments i composicions pròpies.