<bound method DexterityContent.Title of <Event at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/agenda/intangible-festival-dart-i-tecnologia-_-univers-expandit-amb-miguel-puertas-zonula-artistes-multidisciplinars>>.

INTANGIBLE. Festival d'art i tecnologia _ UNIVERS EXPANDIT, amb Miguel Puertas + Zónula, artistes multidisciplinars

Data d'inici

Què?
Cinema i vídeo Música Joan Oró
Quan?
27/10/2023 des de 22:00 (Europe/Madrid / UTC200)
On?
Espai Orfeó
Preu
Gratuït
Afegiu l'esdeveniment al calendari

Performance de cinema expandit, basat en l’experimentació i la relació entre projectors de cinema analògic de 16 mm i música electrònica.

Exhibició de cinema expandit producte de la col·laboració entre un cineasta i un músic, basat en l'experimentació i relació entre dispositius analògics de cinema i música electrònica.

Pren la forma d'una peça audiovisual de durada variable i consisteix en l'exhibició de pel·lícules en format 16mm que han estat producte de diverses manipulacions fotoquímiques i posades en escena amb diversos projectors de cinema modificats. Això s'acompanya d'una banda sonora en director creada pel músic a partir de diversos sintetixadors analògics i dispositius electroacústics fabricació pròpia. Una suma de camps sonors i visuals abstractes creen una experiència estètica que té com a base la materialitat del cel·luloide i les oscil·lacions d'ona de diversos mitjans

#música_en_viu  #cinema_expandit  _art_electrònica

En col·laboració amb l’Espai Orfeó