<bound method DexterityContent.Title of <Event at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/agenda/intangible-festival-dart-i-tecnologia-a-taste-of-nature-amb-alba-g-corral-artista-visual-bjort-runars-violoncelista>>.

INtANGIBLE. Festival d'art i tecnologia. A TASTE OF NATURE, amb Alba G. Corral, artista visual + Björt Rùnars, violoncelista

Data d'inici

Què?
Música Tots els públics Joan Oró
Quan?
28/10/2023 des de 20:15 (Europe/Madrid / UTC200)
On?
Baluard de la Reina del Turó de la Seu Vella
Organitzador
Ajuntament de Lleida
Preu
Gratuït
Afegiu l'esdeveniment al calendari

A TASTE OF NATURE, amb Alba G. Corral, artista visual + Björt Rùnars, violoncelista

Espectacle audiovisual, a partir de la codificació, el dibuix en temps real i la música en directe, on es crearà un diàleg ple d’atmosferes amb referències a la natura.

A Taste of Nature és un duo format per l'artista visual Alba G. Corral i la violoncel·lista Bjort Rünars . Es va formar com a resultat d'una constant col·laboració que van tenir amb el músic i compositor Miguel Marín, Árbol. El 2014 va començar el projecte dual per experimentar nous camins sonors i visuals.Crea un diàleg entre atmosferes visuals projectades en el cos del violoncel·lista i el seu instrument, i el so interpretat amb el violoncel i processat amb els pedals.

Els visuals d'Alba G Corral integren la codificació i el dibuix en temps real, creant una atmosfera narrativa gràcies a l'experimentació amb formes digitals i ones sonores en un intent de narrar les formes de la natura a través de l'audiovisual. Donant molta importància a la improvisació creen una escenografia adaptable a la institució i el context, focalitzant el projecte en el live, en l'actuació, en el cor de la creació.

#performance_visual #música_en_viu #art_tecnologia

En col·laboració amb el Turó de la Seu Vella, la Fundació Joan Oró, el Museu de l’Aigua l’EPS-UdL i Ilerna

https://blog.albagcorral.com/

https://www.bjortrunars.com